OM OSS

Tre personer. Tre historier. Ett mål. Er verksamhet till nästa nivå.

Intensify Network bildades av Catrin Wirfalk, Niklas Ivarsson och Maria Andersson våren 2017. Tillsammans har vi olika erfarenheter och kompetens från flera branscher men delar syn på hur man bäst accelererar och tar bolag till nästa nivå.

Med vår samlade kompetens intensifierar vi utvecklingen och hjälper er på er resa. Det är vår starka övertygelse att man på en sådan resa behöver ha både hela ledningen såväl som hela personalen med sig.

Med en mix av strategisk rådgivning, verksamhetsutveckling, Interim Management, rådgivning vid investeringar, mentorskap & föreläsningar vill vi vara den givna partnern för de bolag som i en konstant föränderlig värld vill bygga långsiktigt mot högt ställda men realistiska mål.

Catrin Wirfalk

Catrin har haft ledande roller under många år och varit med och byggt upp verksamheter från grunden med mycket bra resultat. Hennes passion är att arbeta med det som är drivande, målstyrt och är van att jobba med förändringsledning.

Hon vet vad som är viktigt under en tillväxtfas och vilka förberedelser som behövs inför en eventuell exit. Detta grundar sig bl.a i egen erfarenhet från hennes roll som koncernchef och delägare på Speed Group.

Idag arbetar Catrin främst som styrelseordförande, ledamot, rådgivare och mentor. Hon är med och bygger starka värderingstyrda och hållbara företag där passionen är en viktig grundsten.

 

Niklas Ivarsson

Niklas har erfarenhet från en rad olika branscher såsom textilteknik, industrielektronik, bilindustrin samt digitala konsumenttjänster. Med start som utvecklare och projektledare byttes uppgifterna snabbt mot försäljning, uppbyggnad av distributionsnätverk och förhandling på global basis.

Som en av de första anställda på Spotify ansvarade Niklas för musikkatalogen och förhandlade fram Spotify’s avtal med skivbolag och förlag. Niklas brinner för nya affärer/affärsmodeller och assisterar idag en mängd bolag i rollen som rådgivare eller styrelseledamot.

Maria Andersson

Lång och gedigen erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom ekonomi och verksamhetsutveckling inom handels- och industriföretag såväl publika som privata. Har arbetat med finansiell rapportering inom börs- och investmentbolag. Även flera års erfarenhet av arbete inom supply chain och IT.

Kompetensområden & erfarenheter:

  • Konsult vid strukturella bolagsförändringar
  • Utarbeta strategi- och affärsplaner
  • Förbättringsarbete avseende strukturer för lönsam tillväxt
  • Effektivisering av ekonomi- inköps- och lagerfunktioner
  • Integrationsprojekt inom IT
  • Interim CFO
  • Styrelseuppdrag

KONTAKT

Adress

Intensify Network AB

Åsbogatan 8

503 36 Borås