VÅRA TJÄNSTER

Strategisk rådgivning

Livet som företagsledare är ibland ensamt och fyllt av tuffa beslut. Vi vet. Vår långa erfarenhet inom olika branscher ger oss en möjlighet att dela med oss och hjälpa andra ta bättre beslut.

Ibland kan det vara värt mycket att ha någon som förstår att diskutera med och därigenom känna större trygghet i besluten som tas. Andra gånger kanske man behöver hjälp att tänka i nya banor.

Vi på Intensify har alla gjort våra egna resor och vill i dag hjälpa andra att göra sina. Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa just er mot nya höjder!

Verksamhets-utveckling / Interim Management

Verksamhetsutveckling handlar om ett kontinuerligt förbättringsarbete för att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt. Vi arbetar med såväl rådgivning som interimsuppdrag inom detta område

Rådgivning vid investeringar

Finansiering är en viktig del i allt företagsbyggande, oavsett om bolaget är nystartat eller är på en tillväxtresa.

Det finns mycket att tänka på vid kapitalanskaffning och idag är möjligheterna och alternativen fler än någonsin innan.

Vi är en partner som i ett tidigt skede, utifrån varje företags unika ide och historia, kan arbeta med er så att finansieringen blir så optimal som möjligt. 

 

Mentorskap

Samtidigt som chefsskapet är fantastiskt roligt och givande så kan man ibland känna sig ensam vid större och svårare beslut. Vi vet detta genom egen erfarenhet.

Som ett stöd i att utveckla ledarskapet samt att få någon att bolla ideer och förändringar med, erbjuder vi mentorskap för både mindre och större bolag. 

Många företagsledare upplever att de får ny energi genom att ha någon utanför den egna organisationen att öppet och fritt diskutera med.

Föreläsningar

Söker ni en inspirationsföreläsning för er egen organisation eller för kunder/leverantörer?

Vi kommer gärna och berättar mer om våra egna resor, om vår syn på hur framgångsrika organisationer byggs och hur vi ser på ledarskap i organisationer.

 

KONTAKT

Adress

Intensify Network AB

Åsbogatan 8

503 36 Borås